Скорешна активност

Тек на активност на сите регистирани членови на MIUI Macedonia Forum.

 1. kristijan_m75 одговори на темата Facebook.

  ако има понов билд инсталирај го па види со него.

  14 мар 2018 во 12:54
 2. DaFaq одговори на темата Facebook.

  И тоа пробав. Единствено што ми текнува е дека можеби е проблемот...

  14 мар 2018 во 11:28
 3. kristijan_m75 одговори на темата Facebook.

  Искрено незнам што да ти кажам,да пробаш да направиш апдејт на...

  14 мар 2018 во 10:09
 4. DaFaq одговори на темата Facebook.

  Да да неколку пати. И кога ќе ја пуштам ќе работи се како треба на...

  14 мар 2018 во 07:01
 5. kristijan_m75 одговори на темата Facebook.

  Проба да исчистиш кеш и дата на апликацијата? Sent from my Redmi...

  13 мар 2018
Вчитување...