Системски Надградби (Неделни)

Тука се постира новиот неделен РОМ според системот на MIUI - Welcome to Orange Friday

Подреди:
Наслов
Одговори Прегледи
Последно мислење ↓
 1. Admin
  Одговори:
  0
  Прегледи:
  377
 2. Admin
  Одговори:
  1
  Прегледи:
  241
 3. hipo
  Одговори:
  0
  Прегледи:
  60
 4. Admin
  Заклучена

  MIUI 8.6 - 7.6.15

  Одговори:
  7
  Прегледи:
  397
 5. Admin
  Заклучена

  MIUI 8 - 7.3.30

  Одговори:
  23
  Прегледи:
  1.058
 6. Admin
  Одговори:
  10
  Прегледи:
  443
 7. Admin
  Одговори:
  2
  Прегледи:
  262
 8. Admin
  Заклучена

  MIUI 8 - 7.2.9

  Одговори:
  11
  Прегледи:
  676
 9. Admin
  Одговори:
  29
  Прегледи:
  1.222
 10. Admin
  Заклучена

  MIUI 8 - 6.12.1

  Одговори:
  5
  Прегледи:
  480
 11. Admin
  Заклучена

  MIUI 8 - 6.11.24

  Одговори:
  11
  Прегледи:
  540
 12. Admin
  Заклучена

  MIUI 8 - 6.11.10

  Одговори:
  16
  Прегледи:
  657
 13. Admin
  Одговори:
  13
  Прегледи:
  979
 14. Admin
  Заклучена

  MIUI 8 - 6.8.25

  Одговори:
  3
  Прегледи:
  515
 15. Admin
  Одговори:
  13
  Прегледи:
  1.920
 16. Admin
  Заклучена

  MIUI 8 - 6.8.4

  Одговори:
  20
  Прегледи:
  1.319
 17. Admin
  Заклучена

  MIUI 8 - 6.8.18

  Одговори:
  3
  Прегледи:
  525
 18. Admin
  Заклучена

  MIUI 8 - 6.7.28

  Одговори:
  49
  Прегледи:
  2.041
 19. Admin
  Заклучена

  MIUI 8 - 7.5.18

  Одговори:
  1
  Прегледи:
  159
 20. Admin
  Одговори:
  1
  Прегледи:
  158
 21. Admin
  Заклучена

  MIUI 8 - 7.4.27

  Одговори:
  1
  Прегледи:
  117
 22. Admin
  Заклучена

  MIUI 8 - 7.4.20

  Одговори:
  1
  Прегледи:
  149

Опции за прикажување на темите

Вчитување...